Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстои покупка.Дайте мнение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зна4и мани тва пежо...147цата е ок на4и селесиида малко кофти да ти кажа.Смисал казвам ти го от ли4ен опит. Ина4е 2.0ката ако зимаш.На мен лично ми дава градско 13-14 но не при нормално каране. 10 на тая кола кои кво ще да ми говори няма как да стане... Ли4но аз за ангренажен ремак във Ванто дадох около 500лв.На4и моита е на 17ки. Гумите са скъпи4ки около 300 лв на гума 4итави.Зимата я карам на 15ки.Вси4ко беше нормално парвите 3 месеца но селеспиида ме сабори тотално.Дава ми проблеми от 2 седмици и нещата маи варвят кам нов робот....Тоя момент не го пожелавам и на най големия си враг.Цифроманията е зверска...Пък и не много маистори маи са в 4ас с проблема...Ина4е съм за алфата на 100%. Ако искаш мойе да те повозя да добие6 представа за возия и т.н. Просто треа фанем момента в които селеспееда не се е побаркал...

Comment

брат намери си я тука в БГ ако ще я вземаш Selespeed аз лично съм доволен от моя ама преди това и направи един TEST-DRIVE и то повече време да загрее добре и гледай как сменя скоростите щото на моета точно там и е слабото място. а за 2.0-ката няма спор това си е правилния избор
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Като се има впредвид, че темата е от началото на годината, мисля че колегата отдавна се сдоби с една представителка на италианската индустрия.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от nickalas Покажи съобщение
          Здравей колега.
          Бях ти писал преди че може нещо да се намери за около 12000 какъвто е твоя бюджет за кола, но сега се поразрових в немското мобиле и по точно в Хамбург и цените започват от 7000-7500 евро.
          Така че малко трудно е да се вместиш. Най-вероятно за тези пари ще трябва да се ориентираш за Алфа от Италия. Там цените са по-ниски, но за Германия май ще е трудничко да е добра и на тази цена. Извинявай за неприятната информация.
          И в Бургас имаме една 147 се продава за 9600 лв, но тя си знае в какво състояние е.
          Напротив колега точно в Германия има много атрактивни предложения за леко чукнати 147-ци на супер цени!!!
          Аз точно по този начин си взех моята хубавелка модел 2005-та новия фейс лифт 1.9 JTD Distinctive, който модел по принцип в Гермяния започва от 10.000 EUR на горе, а аз я взех само за 5400 EUR.
          E верно е че още от нова я е карала жена и има доста бояджийска работа по нея но ламарините се правят
          Ако все още не си си взел кола мога да те свържа с моя човек от Франкфурт и да ти докара избран от теб екземпляр по итернет.
          Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 12:14.
          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Хора аз от май месец карам Алфа 147...всичко е на 6...до сега съм сменил само консумативи...наливам и бензин и нямам грижи...Единствената забележка е това, че нещо в дясно ми потропва, но скоро ще оправим проблема

Взех си я от БГ и не съжалявам
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Е що не се похвали ,да я беше показал....
              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                Е що не се похвали ,да я беше показал....
                Даааам прав е колегата
                Разкажи малко повече за нея кво е що е....
                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

ае малко не видях датата затова сори
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Working...
                  X